Dr. Taiga gyógynövényes fogkrém


Erősebb fogak és feszesebb fogíny

Bármilyen szépeket is ígérnek, a drogériás fogkrémek gyakran tele vannak mindenféle káros anyagokkal. Bár tisztító feladataikat elvégzik, a fogak, illetve a fogíny egészségéhez hosszabb távon nem járulnak hozzá.

Ezzel szemben…

Ez komplex hatású, természetes összetevőkből álló fogkrém az alábbi anyagok NÉLKÜL segít hozzá a szép mosolyhoz, egészséges fogakhoz és feszes fogínyhez:

    ❌ nem tartalmaz fluort,
    
❌ SLS-t,
    
❌ parabéneket,
    
❌ ízfokozókat.

Ezzel szemben: gazdag aktív összetevőkben, amelyek komplex segítséget nyújtanak az egészséges szájhigiénia fenntartásához.

✅ havasi boróka illóolaj / kivonat: segíti a kellemes lehelet fenntartását;

fehér agyag: kíméletesen tisztít, polírozza a fog felületét, miközben segíti a fogak és fogíny állapotának fenntartását;

zsálya + kamilla: gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású összetevők;

L-arginin aminosav és kalcium citrát: védőpajzsot képeznek a fogzománcon, ezzel ellenállóbbá teszik a káros hatásokkal szemben, csökkentve a fogszuvasodás esélyét.


Használatának eredménye:
egészségesebb, tisztább fogak és szájüreg; erősebb, feszesebb, gyulladásra kevésbé hajlamos fogíny; friss lehelet, köszönhetően az antibakteriális hatásnak.

Ennél a terméknél kiemelt figyelmet szenteltek a kellemes íznek is, ezért természetes eredetű növényi olajok és kivonatok kerültek bele.

Alkalmazása:

-    napi kétszeri használata javasolt, reggel és este;
-    szokott módon 2-3 percen át szükséges fogat mosni vele;
-    a terméket nem szabad lenyelni.
 
Újdonság
Tiande
Fogkrém
unisex
75 ml
2 990 Ft
40 Ft / ml
db
Ismered ezt a terméket?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés