Calvin Klein Forbidden Euphoria

Helyesnek tűnik a feltételezés, miszerint Calvin Klein sohasem fogy ki az ötletekből. Mindig képes újat alkotni. Egyik nagy siker illatát az Euphoriát 2011. szeptemberében ismét sikerült újragondolnia. 

Megszületett a lendülettel teli, elsősorban fiatal hölgyeket megcélzó Forbidden Euphoria. 
E virágos-gyümölcsös kompozíció szinte az Euphoria unokahúgaként is emlegethető. A parfüm üvege is megegyezik az Euphoria család stílusával, átlátszó üveg lilás színezéssel. Az illatot népszerűsíti Pálvin Barbara, magyar származású divatmodell.

A fejjegyben a jeges málna, a frissítő mandarin és narancs valamint a gyengéd barackvirág egy nagyon kellemes és üdítő édességet nyújt. 
A szívjegyben az ámulatba ejtő virágpaletta veszi át az irányítást élen az orchideával, a pünkösdi rózsával és a jázminnal. E három esszencia egyvelege szimbolizálja a tavaszi virág özön hangulatát, amely megfelel a lányok nővé cseperedésének metaforájával és folyamatával. 
Az alapjegyben a harmóniák a nőies irányt hangsúlyozzák. A pézsma és a kasmírfa, valamint a pacsuli erőteljes jegyei az öntudatosságot és a titokzatosságot erősítik.
10230363
Calvin Klein
Eau De Parfum
női
50 ml
virágos-gyümölcsös
18 990 Ft
380 Ft / ml
db

Calvin Klein Forbidden Euphoria

Eau De Parfum női

100 ml
26 890 Ft
Kenzo L'Eau Kenzo Florale

Kenzo L'Eau Kenzo Florale

Eau De Toilette női 1 ml

Újdonság
Calvin Klein Forbidden Euphoria

Calvin Klein Forbidden Euphoria

Eau De Parfum női 100 ml

Calvin Klein Forbidden Euphoria a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés