Avril Lavigne Forbidden Rose

20242274
Avril Lavigne
Tusfürdő
női
150 ml
virágos-gyümölcsös
4 890 Ft
33 Ft / ml
db
Sz.
2011. Augusztus 19.
1  2  3  4  5
Ez az illat nagyon különleges és pikáns, mert egyszerre édes és friss. Érzem rajta az almát, a barackot, de a vaníliát és a csokoládét is. Tökéletes választás azoknak akik szeretik az édeskés illatokat de nem akarnak tömény, fullasztó parfümöt választani. Partyra remek választás, megdobogtatja a szívet és az érzékekre hat. Lüktetés és vadócság, ugyanakkor némi titokzatosság is van benne. Nőies és nagyon szexi.
Arwen arwen@citromail.hu
2011. Február 25.
1  2  3  4  5
..én jobban kedvelem ezt a black star-nál, mert komplexebb, jobban felépített illat, bár még így is kicsit túl általános. Fiatal lányoknak kitűnő választás, mert édes, meleg, meglepő parfüm, nagyon szépen kijön benne a vanília, a lótusz és a csokoládé.Nem túlságosan egyedi, de nagyon kellemes, közepes tartósságú illat.
Antuk Jánosné
2011. Február 23.
1  2  3  4  5
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: piros alma, barack, fehér, bourbon bors, lótuszvirág, alma virág, napraforgó, gránátalma, vanília, csokoládé és a szantálfa.

Ő a nagylányom kedvenc illata, abszolút fiatalos illat. Nagyon kellemes gyümölcsös, kicsit savanykás, de ugyanakkor édeskés is egyben.:)
Avril Lavigne Forbidden Rose a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés