Angelina Jolie kedvenc parfümjei

2018. Szeptember 13.

Brad Pitt volt kedvese korunk egyik legkeresettebb és legismertebb színésznője, aki állandóan reflektorfényben van. Angelina egy divatikon, akinek milliók próbálják követni az öltözködését.

 


 

Angelina Jolie igazi polihisztor, hiszen nem csak szereplőként tűnik fel a vásznon, hanem rendezőként és producerként is ad ki munkát a kezei közül, ezen felül jótékonysági nagykövetként is fellép, és persze nem utolsósorban többgyermekes anya. 
Minden lépését fotósok hada figyeli, így állandóan a legjobb formáját kell hoznia. Nem mindegy hát, hogy milyen illatot visel magán, Angelina tudatosan variálja az épp aktuális eseményhez illően a parfümjeit.

Az egyik kedvence, amit az eseménytelenebb hétköznapokon használ, a Bvlgari Black, mely egy uniszex illat - igazán jó választás számára, hiszen Jolie azon kívül, hogy csodálatosan szép és elegáns, erős és határozott nő is egyben, aki tudja mit akar, anno Pitt-et is könnyedén elhappolta Aniston-tól magának. Ezzel a választásával a keményebb oldalát így briliánsan előtérbe helyezi, nem véletlenül kapta meg egykor az egyik legismertebb női akcióhős szerepét sem a Tomb Raider-ben.


A Bvlgari Black egy vagány, erőteljes, sportos karakterű parfüm, mint maga Jolie is, aromás-fűszeres, bőrös akkordokkal felejthetetlen megjelenést kölcsönöz neki.

Persze Angelinának leginkább a díva szerepben kell tetszelegnie, filmbemutatókon és egyéb előkelő, elegáns eseményeken, az ilyen alkalmakra Carolina Herrera parfümjét viseli, mely a kifinomult nőies oldalát helyezi előtérbe. Varázslatos virágos jegyeiben az érett, lédús gyümölcsös hangok tökéletesen illeszkednek, pazar kiegészítője a vörös szőnyegen viselt mesés ruhakölteményeinek.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés