A Kenzo World parfüm provokatív reklámja

2016. Szeptember 02.

A Kenzo idén nagyot dobbantott legújabb parfümjének reklámjával. Teljesen más, amit eddig megszoktunk, vírusként terjed az interneten.

Alig egy hete tették fel és eddig 1.478.784-en nézték meg, 11.182 lájk érkezett rá és 1131 dislájk.

Megosztóan provokatív, ám mégis elegáns, luxus és bájos.


A parfümös üveg formája egyértelműen a "mindent látó szem"-et formázza meg.

Annak, akinek ez nem mond semmit és nem járatos az összeesküvés-elméletekben, segítségül egy kis gyorstalpaló: A Wikipédia szerint: "A mindent látó szem, más néven az előrelátás szeme vagy Isten szeme, egy olyan szimbólum, amelyben egy szem látható, körülötte fénysugarak vagy glória, és általában háromszög öleli körül.

Néha Isten jelképeként jelenik meg, ahogy őrködik az emberiség felett." A motívum rengeteg helyen megjelenik, többek között az 1 dolláros bankjegyen is látható. Az összeesküvés-elmélet hívők szabadkőműves szimbólumként értelmezik, amely a "Legfőbb Lény", azaz Isten, illetve annak megfelelő entitás szeme.

Más értelmezésben az egyiptomi mitólogiában Hórusz szemeként írnak róla. Akit ez jobban érdekel, keressen rá a google-ban, megszámlálhatatlanul sok cikk szól erről :)

 

 

Kenzo World Francis Kurkdjian parfümőr munkáját dicséri. Energikus, szikrázó, elbűvölő illat, mely mindenkit elvarázsol. Egy cseppje igazi energiabombaként hat ránk, mely boldogságot és jókedvet sugároz. Ezt a reklámban is nagyon jól megjelenítik. 

Modern illatjegyek dominálnak benne, a legjelentősebb ezek közül az ambroxan, mely köré épül az egész illatkompozíció.

Fejjegyében piros gyümölcsökkel indít a parfüm, szívjegye erőteljesen virágos, egyiptomi jázmint és babarózsát vehetünk ki a leginkább belőle. Alapjában pedig előbukkan rendíthetetlenül az ambroxan.

Pompás színes virágcsokorba szippanthatunk bele, mely érzékien bódító. Szikrázó jegyei belecsücsülnek az orrunkba és kellemes érzettel töltenek el. 

Mindenesetre, ha a Kenzo World parfüm ezt a hatást váltja ki viselőjéből, nekünk mindenképp kell! De azonnal! :)

 

Íme hát a reklám:

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés