5 biztos jel, hogy hamis parfümöt vettél

2017. Március 27.

Sajnos még mindig sokan dőlnek be a túl olcsó ajánlatoknak, a csak most, csak Neked, csak ennyiért mondatoknak és nyúlnak bele a hamisítványokba.
Az alábbi 5 pontban foglalt hibákat Te ne kövesd el!

 

Biztosan hamis parfümöt vettél, ha az utcán vásároltad, egy igen szimpatikus fiatalasszonytól, aki egy parfümökkel teli Tescós nejlonzacskóból, vagy nagy, füles zacskóból árulta - többek között -  a kedvenc parfümödet, fél áron, mert saját bevallása szerint épp most lopta el a szemközti "plázás" parfümériából. Mind a 320 darabot, ami nála van.

Ennél akkor biztosabb csak, hogy hamis a parfüm amit vettél, ha egy szép szál srác a kocsijának a csomagtartójából kínálta. Mondjuk, ők már legtöbbször azzal érvelnek, hogy kamionról leesett áruról van szó (ergo lopott) és azért adja ilyen lehetetlenül olcsón, mert neki nem a parfüm kell, hanem a pénz.

Biztos, hogy hamis parfümöt vettél akkor is, ha egy eddig soha nem hallott illatot vásároltál meg, mert az „eladó” azt mondja neked, hogy ezt be sem vezették Magyarországon, vagy annyira új, hogy azért nem hallottál eddig róla, de vedd meg nyugodtam, mert a Chanel, az akkor is Chanel, ha Blú Kurászó a parfüm neve.

Ha minden parfüm egységáron van egy adott „boltban”, akkor két dolog lehet: vagy elhiszed az eladónak, hogy az összes parfümcég, csak nála és csak neki megengedte, hogy minden parfüm – például – 5999 Ft legyen, független attól, hogy Versace, vagy Gucci, vagy Lancome, vagy az lehet, hogy azért egységáras, mert úgyis hamis, szóval, tök mindegy, darab, darab.

Biztos, hogy hamis a parfüm amit vettél, akkor is, ha elképesztően alacsony „akkor is megéri, ha hamis” áron kapod, mondjuk a bolti ár tizedéért.

Vásárolj nálunk eredeti női parfümöket vagy férfi parfümöket.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés